Sunday, August 23, 2015

Motivation Rally | Coordinator Ogos 2015


 
 
Rally ini diadakan untuk mengiktiraf leader-leader Shaklee yang telah berjaya naik rank. Rank bermula dari Supervisor, Senior Supervisor, Coordinator, Senior Coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator dan Master Coordinator

Yang seronoknya dalam program ini ialah mendengar perkongsian ikhlas dari mereka yang telah berjaya. Seramai dua orang yang telah berjaya pada rank Senior Coordinator, dan sorang Senior Key Coordinator telah berkongsi kisah mereka dan memberi tips-tips dan galakan untuk berusaha dan percaya kepada diri untuk berjaya. (Sharing Master Che Lah)

Sememangnya bukan mudah untuk berjaya namun dengan semangat yang kuat dan sikap positif, mereka mampu mengatasi segala halangan dan cabaran. Semuanya memerlukan usaha yang kuat, usaha yang konsisten dan mesti mempunyai mental yang kuat. Segala cabaran mesti ditempuhi dengan jayanya. Bak kata mereka, Just DO It. Redah sahaja hingga berjaya.
Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Illahi. Kali ni Aneng berkesempatan naik stage Shaklee lagi untuk terima penganugerahan dari Shaklee kerana berjaya ank up sebagai Coordinator Mac lalu.

Ini dah kali ketiga Aneng naik stage.

Kali pertama sebagai Supervisor dan kali kedua sebagai Senior Supervisor

Aneng juga antara yang dijemput naik ke pentas untuk menerima sijil Coordinator bersama anak anak Shaklee Aneng! Dan inilah pertama kalinya Empayar Aneng paling ramai yang turut serta. Allah saja yang tahu betapa sebaknya hati ini bila doa kita dimakbulkan unuk lihat mereka juga bersama di atas pentas.


Motivation Rally dimulakan dengan barisan Supervisor.Tahniah Amira Wana & MomoTahniah Untuk diriku sendiri jugak .HEHE~ 
Apa pun Aneng nak ucap sangat terima kasih kepada suami Aneng yang sanggup cancel join tournament Wilayah untuk berada disisi isteri di pentas. Dan tak lupa juga kepada mentor hebat ku Master Farhana. Yang bagi semangat dari awal Aneng bertatih hinggalah hari ini. Sayang semua!


Banyak lagi agenda yang menarik sepanjang program ni. Paling 'pecah perut' bila segmen laki pakai lilit shawl & perempuan pakai sampin. Macam macam peseng! ** Agenda ni tak sempat nak snap sebab ralit dok gelak besar besar. HEHE

Dah selesai semua, masa untuk makan :)Sebelum balik, sempat lagi snap wefie. Untuk semangat anak anak / yang lain


Bersama adik beradik yang 1 mak & 1 ayah :)
Erti kata lain bersama sideline yang berjaya terima pengiktirafan

Bersama anak cucu Abrar, di bawah pimpinan saya sendiri.Tahniah semua!

Kata kata dari mak kesayangan di Whatsapp. In shaa Allah saya kejar Master Coordinator in cycles 8 months! **Kata kata tobat

Best kan join Shaklee? Ada pengiktirafan, ada makan, semua boleh dengan Shaklee. Duduk rumah income 4-5 angka. Tiada yang musathil. Semuanya dengan SHAKLEE !

WE ARE COORDINATOOR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTORS


BERMINAT NAK JOIN SHAKLEE BERSAMA SAYA?

Contact saya : Aneng Hitchies
Whatsapp : 0111 673 1847
Salam sayang
Coordinator Aneng Hitchies

No comments:

Post a Comment

Untuk sebarang oder / pertanyaan boleh

✉ email di : aneng.hitchies@gmail.com
✉ PM di : www.facebook.com/anenghitchies
✉ Whatsapp : 0111 673 1847

Harap maklum :)